Pogoji uporabe

Podatki, informacije in aplikacije na spletnem portalu KartusaToner.si so uporabnikom na voljo pod pogoji oziroma z omejitvami, navedenimi v nadaljevanju.

Predstavitev

Spletni portal KartusaToner.si je v lasti podjetja Jožica Podgoršek s.p. Namenjen je iskanju kartuš, tonerjev in tiskalnikov ter iskanju najugodnejših ponudb posameznih artiklov.

Odgovornost

Vsebina spletnega portala ne predstavlja uradnih informacij, razen če je to posebej navedeno. Podatki in informacije, ki so dosegljive na spletnem portalu www.kartusatoner.si, se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila. Uporabniki uporabljajo spletni portal na lastno odgovornost. Niti KartusaToner.si niti druge pravne osebe, ki sodelujejo pri izdelavi oziroma vzdrževanju spletnega portala, ne odgovarjajo za nobeno škodo, posredno ali neposredno, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe podatkov in informacij na spletnem portalu. Za pravilnost podatkov, ki jih KartusaToner.si pridobiva od drugih subjektov, KartusaToner.si ne jamči. Odgovornost KartusaToner.si za škodo, ki bi nastala iz tega naslova, je zato v celoti izključena.

Uporaba in varovanje osebnih podatkov

KartusaToner.si se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. KartusaToner.si bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe obveščanja (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, novic) in ostalo komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Podjetje podatke zbira in obdeluje v skladu z zakonodajo Republike Slovenije (Zakon o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskem poslovanju na trgu in druga zakonodaja, ki se nanaša na zbiranje in obdelovanje podatkov).

Pridobljene osebne podatke podjetje hrani do preklica hrambe osebnih podatkov s strani uporabnika. Uporabnik lahko to podjetju sporoči s pisnim obvestilom preko e-naslova info@kartusatoner.si.

Uporabniki spletnega portala

Vsakršna uporaba spletnega portala KartusaToner.si, ki ne predstavlja normalne uporabe posameznika, je prepovedana, predstavlja gospodarsko škodo in bo prijavljena ustreznim službam za pregon. Normalna uporaba je uporaba brez kakršnihkoli programskih pripomočkov (spiderjev, skript,..) in v smislu normalnega števila zahtevkov za vpogled v določenem času, pri čemer štejemo za normalno število max. 2 zahtevka na sekundo.

Uporaba podatkov in informacij s spletnega portala

Noben podatek oziroma informacija s spletnega portala ne sme biti brez dovoljenja KartusaToner.si uporabljena v komercialne namene. Podatkov in informacij s spletnega portala ni dovoljeno zbirati v kakršnikoli javni ali zasebni podatkovni zbirki. Objave na drugih mestih, v kakršnikoli obliki, niso dovoljene, če to pri posameznih podatkih in informacijah ni izrecno navedeno. Podatke in informacije s spletnega portala lahko uporabnik prenese na svoje sisteme za lastno uporabo, pri čemer ne sme spreminjati označb o avtorskih in drugih sorodnih pravicah. Dovoljeno je tiskanje podatkov in informacij z namenom branja za lastne oziroma nekomercialne namene. Kopiranje, posredovanje, ponovno objavljanje, spreminjanje podatkov in informacij ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drugačen način brez predhodnega pisnega dovoljenja KartusaToner.si je prepovedano.

Povezave

Strani spletnega portala lahko vsebujejo tudi povezave na druge spletne strani, ki jih ne vzdržuje KartusaToner.si, zato KartusaToner.si za vsebino teh strani ne odgovarja.

Dostopnost spletnega portala

KartusaToner.si si prizadeva uporabnikom zagotavljati nemoteno uporabo spletnega portala - v normalnih pogojih 24 ur dnevno. Zaradi tehničnih razlogov (za potrebe vzdrževanja) si KartusaToner.si pridržuje pravico do krajših prekinitev delovanja spletnega portala oziroma motenj dostopa.

Reševanje sporov

KartusaToner.si si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno, v kolikor to ni mogoče, je za reševanje sporov pristojno sodišče v Mariboru

O piškotkih

Kaj so piškotki?

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove nastavitve.